Om oss – NATURENS.NO

Om oss

Naturens Smak – er en liten familie bedrift. Vi er en del av en stor, vellykket biegård i Nord Litauen som  har størst  fokus på en ekte honning og naturlige bieprodukter. Biegården leverer sin produksjon både innland og til utland.

Og vi er ikke bare bedriftspartnere med denne biegården, nei! Vi tilhører den samme honningelskere familien, og derfor kan vi garantere dere de beste produktene!

Det å være en del av familien gir oss en ekslusive sjanse å foreslå til Norge honning og honnings produkter av en høyeste kvalitet .

Vi tror på at hver av oss kan nyte av naturlig rå honning. Hos oss for du alltid kjøpe ekte, sunn og fersk honning som ikke er varmebehandlet og uten tilsatt  andre stoffer. Samt overrasker vi dere med varierte bieprodukter, honnings desserter, gaveidéer, bievakslyser og andre overraskelser.

Vår misjon er å bidra til å danne vidt og smaksrik flerkulturelle honnings markedet i Norge. Samt skape en stor familie av honningelskere der alle kan smake på varierte og ekte honning produkter fra Litauen uten å krysse grensen.

Vår visjon er å se en utvidet honning markedet med størst fokus på kundens smak og behov. Koblet norsk og litauisk honning markedet vil gi en mulighet til å nyte ekte bieprodukter til den som setter stor pris på kvatitet.

Velkommen til en hyggelig  handletur hos Naturens Smak!